Doro byter VD

2019-05-15   891 visningar

Doro utser Carl-Johan Zetterberg Boudrie till ny VD och koncernchef enligt ett pressmeddelande. Han ersätter därmed Robert Puskaric.

Doro

Styrelsen i Doro har utsett Carl-Johan Zetterberg Boudrie till VD och koncernchef med omedelbar verkan. Han ersätter därmed Robert Puskaric som för närvarande innehar denna position.

”Vi är glada att kunna presentera Carl-Johan som ny VD och koncernchef. Carl-Johan har i sin roll som Vice President Doro Care och därefter Chief Financial Officer en gedigen kunskap och erfarenhet om företaget och dess marknad. Jag och styrelsen är övertygade om att Carl-Johan har rätt förutsättningar för att på ett framgångsrikt sätt kunna leda och utveckla bolaget vidare. Jag vill även tacka Robert Puskaric för sin tid i bolaget och hans arbete med att vidareutveckla Doro till en ledare inom produkter och teknikorienterade tjänster för seniorer”, säger Lennart Jacobsen, styrelsens ordförande.

Carl-Johan Zetterberg Boudrie är civilekonom (Stockholms universitet) och civilingenjör (KTH). Han är för närvarande Chief Financial Officer och medlem av Doros koncernledning. Innan dess var Carl-Johan ansvarig för Doro Care där han vidareutvecklade affären och förbättrade lönsamheten. Utöver det har Carl-Johan även haft ledande befattningar inom finans samt affärs- och strategiutveckling på bland annat Lekolar AB, Beijer Electronics och Capgemini Consulting.

”Det är med stor tillförsikt och ödmjukhet jag tar mig an rollen som VD och koncernchef i Doro. Tillsammans med mina kollegor ser jag fram emot att fortsätta utveckla företaget och den nytta vi skapar för seniorer, anhöriga och samhället”, säger Carl-Johan Zetterberg Boudrie.

Källa:

Doro

Dela artikeln:

Senaste artiklarna